x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SURPRIZĂ! Ana Bogdan a învins principala favorită a turneului de la Taipei

SURPRIZĂ! Ana Bogdan a învins principala favorită a turneului de la Taipei

30 Ian 2018   •   08:33
SURPRIZĂ! Ana Bogdan a învins principala favorită a turneului de la Taipei

Ana Bogdan a reusit o victorie superba la Taipei, dupa 76 de minute de joc, 6-4, 6-1, cu principala favorita a turneului, Shuai Peng. 

Românca şi-a asigurat un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (Canada) şi Lin Zhu (China).

Ana Bogdan (25 ani), care de luni a intrat în premieră în top 100 (locul 89), s-a impus într-o oră şi 14 minute în faţa unei adversare experimentate (32 ani), care se află pe locul 31 în lume.

''Astăzi, 29 ianuarie 2018, am intrat pentru prima dată oficial în Top 100 WTA, pe poziţia 89. Este doar un prag, privesc spre vârf cu încredere!!! Este un nou moment în care gândul meu merge către familie, sponsori, echipă şi prieteni, datorită lor sunt aici!!!!'', a scris Ana Bogdan în reţeaua de socializare.

Ana Bogdan a reuşit un salt de 15 locuri în clasamentul WTA şi ocupă cea mai bună poziţie din carieră, după ce a ajuns până în turul al treilea la Australian Open, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Mare Şlem.

Cealaltă româncă prezentă la acest turneu, Monica Niculescu, s-a calificat și ea în optimile de finală ale turneului WTA de la Taipei (Taiwan), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce tunisianca Ons Jabeur a abandonat la scorul de 6-1, 4-0.

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan