x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Anastasija Sevastova adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati

Anastasija Sevastova adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati

16 Aug 2017   •   21:50
Anastasija Sevastova adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, o va înfrunta pe letona Anastasija Sevastova în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, după ce jucătoarea baltică a trecut, miercuri, în runda a doua, de italianca Roberta Vinci cu 6-2, 7-5.

Sevastova (27 ani, 16 WTA) a reuşit 8 aşi, dar a făcut şi 6 duble greşeli în acest prim meci al său cu Vinci (34 ani, 42 WTA).

Halep (25 ani) are 4-3 în meciurile directe cu Sevastova, pe care a învins-o în ultimele trei confruntări, anul trecut în finală la Bucureşti, cu 6-0, 6-0, anul acesta la Stuttgart, cu 6-3, 6-1, în sferturi, şi în semifinale la Madrid, cu 6-2, 6-3. Totuşi, letona are două victorii în cele trei meciuri jucate pe hard.

Halep a pierdut finala la Cincinnati în 2015, în faţa Serenei Williams, iar anul trecut s-a oprit în semifinale, învinsă de Angelique Kerber.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: halep