x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: Serena Williams a revenit în sala de antrenamente

Tenis: Serena Williams a revenit în sala de antrenamente

09 Noi 2017   •   10:33
Tenis: Serena Williams a revenit în sala de antrenamente

 Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care adus pe lume în luna septembrie primul ei copil, a revenit în sala de antrenamente, cu speranţa că îşi va putea apăra titlul la Openul Australiei, la începutul anului viitor, informează agenţia DPA. 

"Serena se antrenează deja în sală, pentru a-şi reintra treptat în formă", a declarat spaniolul Ruben Mateu, fizioterapeutul fostului lider al clasamentului WTA. "Pentru cineva care posedă asemenea capacităţi fizice, aşa cum e cazul Serenei, este mult mai uşor să-şi recapete forma. Lucrurile vor decurge mai rapid în ceea ce o priveşte, spre deosebite de alte sportive din circuitul feminin. Motivaţia sa este încă mare. Ea a decis să revină la cel mai înalt nivel şi, dacă va reveni, o face pentru a câştiga", a adăugat Mateu. 

În cazul unui nou succes la Openul Australiei, Serena Wiliams va câştiga cel de-al 24-lea său titlu de Mare Şlem şi o va egala, astfel, pe australianca Margaret Court. Americanca are ocazia să urmeze exemplul belgiencei Kim Clijsters, care a câştigat Openul Australiei şi a cucerit de două ori trofeul la US Open după naşterea fiicei sale Jada. 

De asemenea, Margaret Court a cucerit ultimele sale trei titluri de Mare Şlem după ce l-a adus pe lume pe fiul său. 
AGERPRES

×