x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tennis Magazine o compară pe Simona Halep cu Năstase şi Federer

Tennis Magazine o compară pe Simona Halep cu Năstase şi Federer

12 Mar 2014   •   15:02
Tennis Magazine o compară pe Simona Halep cu Năstase şi Federer

Victoria de marţi a Simonei Halep în turneul de la Indian Wells i-au adus româncei numeroase aprecieri în presa internaţională, prestigioasa revistă Tennis Magazine comparând-o cu Ilie Năstase şi Roger Federer.

"Halep are mişcări mai naturale în timp ce jocul lui Bouchard pare învăţat", scrie autorul articolului, care adaugă că românca "e mai calmă, are o prezenţă consistentă pe terenul de tenis. E cu siguranţă croită diferit faţă de celebrul său conaţional, Ilie Năstase". Spre deosebire de sportiva canadiană, "Halep nu a fost vizitată de un antrenor, în ziua meciului, schimbările de tactică părând să vină intuitiv, din mintea unei jucătoare cu un mare IQ tenisistic", continuă acesta.

Românca a învins-o, marţi, pe Eugenie Bouchard, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 39 de minute, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Indiferent de rezultatul partidei, ambele jucătoare au şanse reale să devină următorul star al sportului alb, continuă articolul din Tennis Magazine, care apreciază, totuşi, victoria româncei.

×