x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneu cu mare miză pentru Simona: INDIAN WELLS FACE DIFERENȚA

Turneu cu mare miză pentru Simona: INDIAN WELLS FACE DIFERENȚA

de Dan Constantin    |    09 Mar 2017   •   21:05
Turneu cu mare miză pentru Simona: INDIAN WELLS FACE DIFERENȚA

Reintrarea  Simonei Halep în circuitul de turnee la Indiana Wells are o miza deosebită de care depinde anul competițional 2017. Un parcurs cat mai lung în turneul pe care l-a castigat în 2015- an fast pentru Simona - îi asigură revenirea încrederii, fortificarea morală de care are nevoie după luni lipsite de succese.

Turneul din California, categoria Premier, pune în joc premii substantiale și puncte multe. Învingătoarea primeste 1, 175 milioane dolari, iar finalista  573 mii dolari. Punctele puse în joc (1000  și 650 pentru castigătoare și, respectiv, finalistă)  pot face schimbări în clasamentul mondial WTA. Kerber  poate reveni pe prima pozitie,de care o despart doar 375 de puncte, dacă ajunge în semifinale, în conditiile retragerii din turneu a lideruluii Serena Williams. De la locul 3 la 7 se pot face de asemenea schimbări.Halep,locul 4, se află la 468 de puncte distanță de Pliskova, ajunsa pe locul 3 după inceputul bun de sezon. Cibulkova, în mare progres în ultima jumătate de an vrea sa urce mai sus de 5 după Indiana Wells, fiind la ami putin de 100 de puncte sub Simona.Pentru Radwanska și Muguruza trofeul le-ar aduce chiar pe locul 3.

 Pe partea ei de tablou  Simona Halep pe care le-a învins, având scoruri generale favorbile, dar de la care a suferit și înfrângeri surprinzătoare. Keys este cap de serie 9 dar și Wozniacki, Suarez Navarro, Stosur, Mladenovic au mari ambiții pentru sezonul de primăvară.

×