x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul Campioanelor. Grupă de FOC pentru Simona Halep

Turneul Campioanelor. Grupă de FOC pentru Simona Halep

20 Oct 2017   •   15:43
Turneul Campioanelor. Grupă de FOC pentru Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost repartizată în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore (WTA Finals), alături de ucraineanca Elina Svitolina, de daneza Caroline Wozniacki şi de Caroline Garcia (Franţa).

În Grupa Albă se vor afla Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Venus Williams (SUA) şi Jelena Ostapenko (Letonia).

Halep (26 ani) este pentru a patra oară prezentă la Turneul Campioanelor, la prima sa participare, în 2014, jucând finala. Dintre cele opt participante de anul acesta, doar Venus Williams a reuşit să câştige WTA Finals, în 2008, iar un an mai târziu a jucat finala. Şi Wozniacki are o finală a Turneului Campioanelor, în 2010.

Simona Halep a primit un Porsche 911 Carrera GTS pentru ocuparea primului loc în clasamentul WTA Porsche Race to Singapore, care contabilizează rezultatele dintr-un an calendaristic, iar primele opt clasate se califică la Turneul Campioanelor.

Primele partide ale competiţiei de la Singapore se vor juca duminică, sistemul de desfăşurare fiind fiecare cu fiecare. Primele două clasate se califică în semifinale, ce se vor juca încrucişat, iar finala va avea loc pe 29 octombrie. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: simona halep