x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Brisbane. Halep are adversare grele! Vezi reacția Simonei

Turneul de la Brisbane. Halep are adversare grele! Vezi reacția Simonei

01 Ian 2016   •   15:43
Turneul de la Brisbane. Halep are adversare grele! Vezi reacția Simonei
Sursa foto: Foto:.facebook.com/simonahalep

Simona Halep a avut un ghinion uriaş la tragerea la sorţi pentru Turneul de la Brisbane, Australia!

Urmând să debuteze, cel mai probabil, împotriva jucătoarei Victoria Azarenka (Belarus), fost număr 1 mondial, cea care va evolua împotriva unei jucătoare venite din calificări, potrivit gsp.ro.

Azarenka nu are încă un clasament foarte bun după problemele de sănătate de anul trecut, dar toate casele de pariuri o consideră printre favorite la cele mai importante competiţii ale anului.

Simona s-a întâlnit ultima oară cu fostul număr 1 mondial chiar la US Open, ieşind învingătoare. Românca a cîştigat în decisiv după un meci extraordinar, scor 6-3, 4-6, 6-4.

În cazul unui succes, Halep va juca în sferturi cu Jankovici, Cibulkova, Wickmayer sau Vinci, în timp ce o posibilă semifinală va fi din nou de foc. Maria Şarapova şi tânăra Belinda Bencic sunt mari favorite să ajungă în această fază a competiţiei.

Pe partea cealaltă de tablou se află Muguruza şi Kerber, fiind posibilă o semifinală între cele două jucătoare.

Simona a vorbit despre potenţiala adversară şi despre obiectivele pe care le are în 2016: "Pfff, mi-am dorit să am mai mult noroc de această dată. E un tablou dificil. Este ok să am un bye, dar este important să am un start bun. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, voi avea un meci foarte dificil în turul 2 cu Azarenka. Să văd dacă pot să câştig primul meci şi apoi vedem ce se întâmplă în turneu. Obiectivul meu să am rezultate foarte bun în turneele de Mare Şlem. Nu ştiu dacă pot ajunge pe locul 1, vom vedea. Vreau să fiu sănătoasă şi să-mi îmbunătăţesc jocul".

 

×