x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la la Sydney. Halep joacă miercuri, în sferturi, cu Pliskova! La ce oră începe meciul

Turneul de la la Sydney. Halep joacă miercuri, în sferturi, cu Pliskova! La ce oră începe meciul

12 Ian 2016   •   14:45
Turneul de la la Sydney. Halep joacă miercuri, în sferturi, cu Pliskova! La ce oră începe meciul
Turneul de la la Sydney. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat, marţi, primul său meci disputat în 2016, 6-4, 2-6, 6-1 cu Caroline Garcia (Franţa), şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 687.900 dolari.

Halep, numărul doi mondial şi principala favorită a turneului de la Sydney, unde a intrat direct în optimile de finală, s-a impus după o oră şi 53 de minute, meciul fiind echilibrat, mai puţin în ultima sa parte, când românca s-a desprins decisiv.

Turneul de la la Sydney. Simona, care a renunţat săptămâna trecută la turneul de la Brisbane, din cauza accidentării la tendonul lui Ahile, a cerut de două ori intervenţia medicului în meciul cu Garcia, dar a putut să îl ducă până la capăt. Românca şi-a asigurat un cec de 19.660 dolari şi 100 de puncte WTA.

Halep (24 ani), după ce a trecut de Caroline Garcia (22 ani, 34 WTA), va juca în sferturi cu Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul cinci, victorioasă în optimi cu 6-3, 6-0 în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova. Meciul se joacă miercuri, 13 ianuarie, după ora 07.00.

Turneul de la la Sydney. Simona s-a impus în ambele partide jucate până acum cu Pliskova (23 ani, 11 WTA), disputate anul trecut, cu 6-4, 7-6 (4) în finala de la Dubai şi cu 6-4, 6-4 în optimi la Indian Wells (unde a câştigat, de asemenea, titlul).

×