x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi UPDATE | Simona Halep a pierdut meciul cu Alize Cornet și părăsește Turneul de la Madrid, din turul 1

UPDATE | Simona Halep a pierdut meciul cu Alize Cornet și părăsește Turneul de la Madrid, din turul 1

de Dragoş Tănase    |    03 Mai 2015   •   12:52
UPDATE | Simona Halep a pierdut meciul cu Alize Cornet și părăsește Turneul de la Madrid, din turul 1
UPDATE - Simona Halep a pierdut și setul 2, scor 3-6, al meciului cu Alize Cornet, care a durat 1h49, și părăsește, astfel, Turneul de la Madrid, încă din primul tur.

Simona Halep pierduse primul set, scor 6-7, după 6-8 la tie-break. Meciul a început la ora 13.45.

Știrea inițială - Simona Halep debutează, astăzi, în primul tur în Turneul de la Madrid, competiție patronată de Ion Ţiriac.

Astfel, numărul 2 WTA o va întâlni pe Alize Cornet (25 ani, locul 28 WTA) în al doilea meci pe central, după partida dintre Maria Șarapova și Timea Bacsinszky, care este programată de la ora 12:00, potrivit gsp.ro.

Simona și Alize s-au mai întâlnit de trei ori până acum, dar Cornet se află în avantaj. Simona Halep s-a impus doar în 2013, la Sofia, scor 6-4, 6-4, însă le-a pierdut pe celelalte două dispute directe.

Alize s-a impus la Monterrey, în 2011, scor 7-5, 6-1, iar în 2014, la Dubai, a câștigat după ce Simona a abandonat la 6-1, 1-1.

Dacă va trece de Alize Cornet, Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Monica Puig și Roberta Vinci, iar în turul 3 ar putea da peste Lucie Safarova sau Camila Giorgi. 

×