x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu, internat la Terapie Intensivă

Vîntu, internat la Terapie Intensivă

18 Oct 2010   •   00:00
Vîntu, internat la Terapie Intensivă
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat, noaptea trecută, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Vîntu a fost internat la secţia de Terapie Intensivă în jurul orei trei dimineaţa, după ce a acuzat probleme cardiace, angină pectorală.
Medicii spun că omul de afaceri va sta sub supraveghere medicală câteva zile, în urma acutizării unor afecţiuni cardiace cronice.  

În 2007, Vîntu a suferit o intervenţie chirurgicală pentru instalarea unui by-pass, la o clinică din Austria, aceeaşi la care Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc.

Sursele medicale au declarat că după antecedentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu, respectiv suferinţa coronariană veche, medicii români investighează dacă ar putea fi vorba despre un nou blocaj al arterei coronare sau un infarct.

"Dacă investigaţiile vor dovedi că este vorba de aşa ceva, s-ar impune o nouă intervenţie chirurgicală, dar aceasta trebuie efectuată de către echipa medicală care a realizat şi prima operaţie", potrivit surselor citate.

Vîntu are interdicţie de a părăsi ţara, măsura fiind luată de instanţă în dosarul în care este acuzat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. 

×
Subiecte în articol: observator