x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul de la Mangalia - Un politist, prieten cu asasinii

Cazul de la Mangalia - Un politist, prieten cu asasinii

20 Dec 2004   •   00:00

Agentul Razvan Denis Ciolacu, din cadrul Politiei Transporturi Constanta, a fost demis din institutie dupa ce s-a stabilit ca acesta avea relatii de prietenie cu Stefan Niculescu si cu Shyti Blenis, asasinii celor trei membrii ai familiei Ion din Mangalia.

RELATIE. Politistii din cadrul Inspectoratului Politiei Judetene Constanta spun ca Ciolacu a fost coleg la Liceul Sportiv din Constanta cu cei doi si ca relatia lor s-a reluat in luna august a acestui an, cand Niculescu i-a imprumutat politistului cheile de la apartamentul cetateanului albanez. Apoi, in noiembrie 2004, Ciolacu a imprumutat suma de 1.650 de euro de la Niculescu, cu care si-a cumparat o masina, in valoare de 8.000 de euro. Seful IPJ Constanta, chestorul Traian Jipa, declara ca agentul de politie Ciolacu cunostea faptul ca Niculescu este nepotul familiei Ion, dar nu a raportat acest lucru superiorilor sai, si, mai mult decat atat, politistul stia ca Niculescu si Blenis se ocupau cu traficul de persoane. Jipa afirma ca informatiile detinute de Ciolacu puteau conduce la formarea unui cerc de suspecti in cazul triplului asasinat.

CONTESTATIE. Ciolacu a afirmat ca va contesta in instanta decizia luata de Consiliul de Disciplina al IPJ Constanta. La sfarsitul lunii septembrie, Alexandru, Lucretia si fiica lor, Amalia, de 8 ani, din Mangalia, au disparut de la domiciliul lor fara urma, iar in apartament au fost descoperite urme de sange. In urma cu cateva zile, asasinii familiei Ion au fost descoperiti. Astfel, saptamana trecuta au fost arestati nepotul familiei Ion, Stefan Niculescu, si cetatenul albanez Shyti Blenis. (Mariana Craciun)

×
Subiecte în articol: observator