x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Claudia Ion va ocupa funcția de director de vânzari Antena 3

Claudia Ion va ocupa funcția de director de vânzari Antena 3

03 Iul 2015   •   15:19
Claudia Ion va ocupa funcția de director de vânzari Antena 3
Sursa foto: Claudia ION

 Intact Media Group anunță numirea Claudiei Ion în funcția de director de Vânzări Antena 3, începând cu 1 septembrie.

Decizia înființării unui departament care să se ocupe în mod special de proiectele liderului televiziunilor de știri  vine odată cu dezvoltarea conținutului Antena 3.

Postul de știri derulează deja numeroase proiecte speciale, pe zone diverse, de la economic, social sau diferite alte nișe, iar un profesionist cu experiența Claudiei poate duce la următorul nivel aceste strategii.

"Lucrez în media de aproape 25 de ani și în televiziune de 19. O televiziune de știri va fi însă o premieră și o provocare”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume valoros în peisajul media din România și nu numai. A fost realeasă de curând în consiliul de administrație al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de țări, printre care și Antena 3.

Absolventă de informatică, și-a început cariera în 1991 la Radio Contact,  fiind parte a perioadei de lansare și dezvoltare a agențiilor de media, în anii '90.  

A fost director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, Director Comercial al TVR și a ocupat poziția de director al departamentului comercial al Kanal D în ultimii nouă ani. 


×