x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie 400 de profesori la conferinţa Gateway to ELT 2017

400 de profesori la conferinţa Gateway to ELT 2017

13 Mar 2017   •   16:25
400 de profesori la conferinţa Gateway to ELT 2017
Sursa foto: Dan Marinescu

La finalul săptămânii trecute, în Capitală a avut loc cel mai important eveniment dedicat perfecţionării profesorilor de limba engleză, seminarul Gateway to ELT, organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Fischer Internațional. În cadrul acestui eveniment, aflat deja la a patra ediţie, profesorii de limba engleză au avut ocazia de a se conecta la noutățile despre predare și testare, toate corelate şi adaptate civilizaţiei globalizate a secolului XXI.

Invitatul special din acest an a fost Tim Pearse, renumit speaker internaţional, pasionat de calatorii educaţionale. Cu o experienţă de peste 18 ani în ELT (English Language Teaching), Tim lucrează, din 2013, pentru National Geographic Learning. Iar pentru seminarul din acest an, tema aleasă de el s-a numit simplu: „Life”. Tim Pearse le-a vorbit profesorilor prezenţi la conferinţă despre cum pot transforma ora de curs într-o oră despre viaţă, un model de integrare socială şi de formare a unor valori adecvate acestui mileniu.

            Profesorii participanţi la "Gateway to ELT"  au putut beneficia şi de  resursele şi manualele alese cu grija din colecţia National Geographic, prelucrate de formatorii şi pedagogii editurii National Geographic Learning, care oferă toate uneltele necesare instruirii unei generaţii de succes.

 

            ”Gateway to ELT” face parte din seria evenimentelor organizate de Fundaţia Dan Voiculescu sub umbrela campaniei naţionale „Liga Profesorilor Excepţionali.” Susţinem excelenţa, antrenăm inteligenţa! De peste 25 de ani!

 

www.fundatiadanvoiculescu.ro

 

×
Subiecte în articol: Gateway to ELT