x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie A 10-a conferinţă pentru profesorii de limba engleză, un real succes

A 10-a conferinţă pentru profesorii de limba engleză, un real succes

05 Sep 2017   •   15:09
A 10-a conferinţă pentru profesorii  de limba engleză, un real succes

Peste 300 de cadre didactice au participat în acest weekend la  Conferința națională a profesorilor de limba engleză, organizată de Fischer International în parteneriat educaţional cu Fundaţia Dan Voiculescu. Aceştia au aflat astfel cele mai noi tendinţe în domeniu, chiar de la cei care le-au iniţiat, speakeri internaționali și profesori cu o vastă experienţă în predarea limbii engleze.

Învăţarea prin joacă a fost una dintre metodele pe care invitaţii le-au predat în cadrul conferinţei. O idee extrem de apreciată de profesorii români. Pe lângă cele mai noi informaţii legate de predarea limbii engleze, cadrele didactice au învăţat lucruri noi şi despre tendinţele generaţiei actuale de elevi.

Printre invitații speciali la evenimentul din acest a fost Anna Gebka-Suska, formator internațional pentru profesorii de limba engleză și autoare de materiale didactice, domeniu în care activează de mai bine de 20 ani, precum şi Tim Phillips, formator international și reprezentant al editurii National Geographic Learning în Austria și Germania.

 De asemenea, în cadrul evenimentului, „veteranul” conferinţelor Fischer, David Evans a subliniat importanţa ca manualele să fie adaptate vremurilor actuale. De altfel, David Evans îşi continuă periplul prin România, în cadrul Caravanei Gateway to ELT pentru a le aduce profesorilor români noutăţile la care nu au acces în mod obişnuit. Astăzi se află la Târgu Mureş, mâine va fi la Satu Mare, iar miercuri, 6 septembrie, în Baia Mare.

×
Subiecte în articol: fundatia dan voiculescu