x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă, la Muzeul Satului

Ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă, la Muzeul Satului

20 Noi 2017   •   12:30
Ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă, la Muzeul Satului

Ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate, în fiecare weekend din perioada 25 noiembrie - 17 decembrie, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", informează un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul "La muzeu de sărbători" este organizat cu scopul de a-i face pe cei mici să cunoască patrimoniul etnologic românesc, dar şi pentru a educa şi forma publicul pentru cultură şi respectarea valorilor tradiţionale. 

Atelierele, printre care se numără realizarea felicitărilor pentru sărbători, confecţionarea de măşti populare şi împletirea de colăcei, se vor desfăşura în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 10,00 şi 12,00. 

La fiecare atelier pot participa maximum 15 copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Doritorii se pot înscrie pe adresa programe.culturale@muzeul-satului.ro, informează organizatorii. 

"La muzeu de sărbători" este un program de pedagogie muzeală, a cărui menire este să pună în valoare creativitatea şi imaginaţia celor mici prin activităţi care să corespundă intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ateliere pentru copii