x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie BACALAUREAT 2016. Care au fost subiectele la MATEMATICĂ

BACALAUREAT 2016. Care au fost subiectele la MATEMATICĂ

06 Iul 2016   •   12:35
BACALAUREAT 2016. Care au fost subiectele la MATEMATICĂ
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului care va fi susţinută la disciplinele Istorie şi Matematică.

Ultimul examen scris din sesiunea curentă - proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d) - este programată vineri.

În funcţie de cele două criterii, candidaţii au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16,00 - 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

MENCŞ precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

De asemenea, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. AGERPRES

×