x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Bursa SAB - “Propulsăm viitorul”. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă inovaţie

Bursa SAB - “Propulsăm viitorul”. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă inovaţie

23 Oct 2017   •   14:22
Bursa SAB - “Propulsăm viitorul”. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă inovaţie

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează cea a treia ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB – Propulsăm viitorul, al cărei premiu este de 10.000 lei

Cea mai impresionantă inovație din domeniul auto va fi premiată în cadrul Salonului Auto București&Accesorii, ediţia a XV-a, cel mai reprezentativ eveniment dedicat industiei auto din România, defășurat în perioada 04-12 noiembrie, la Romexpo.

Tema ediţiei din acest an este “Mobilitatea Electrică” iar cei interesaţi să participe în concurs sunt invitaţi să trimită pe adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro, ideea/conceptul lor pentru această temă, însoţită de un CV și o scrisoare de intenție care să cuprindă motivația participării.

Criteriile care vor sta la baza evaluării propunerilor sunt: noutatea produsului, aplicabilitatea acestuia în viața de zi cu zi, gradul de utilitate şi posibilitatea de comercializare şi realizare în serie. Evaluarea aplicaţiilor va fi facută de către o comisie formată din 3 membri, experți din domeniul auto.  Înscrierile pentru Bursa SAB - „Propulsăm viitorul” se fac până pe data de 8 noiembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe 11 noiembrie în cadrul unei ceremonii speciale.

 

Aflat la 24 de ani de la prima defăşurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezintă evenimentul de referinţă al pieţei auto românesti, în cadrul căruia sunt prezentate ultimele noutăţi şi premiere dedicate segmentului auto şi al accesoriilor, şi susţinut de Asociația Constructorilor de Automobile din România.

×
Subiecte în articol: Bursa SAB