x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Burse în euro, pentru olimpicii care se înscriu anul acesta la Universitatea POLITEHNICA din București

Burse în euro, pentru olimpicii care se înscriu anul acesta la Universitatea POLITEHNICA din București

14 Iul 2017   •   17:19
Burse în euro, pentru olimpicii care se înscriu anul acesta la  Universitatea POLITEHNICA din București

În premieră, anul acesta, Universitatea POLITEHNICA din București a decis să acorde burse speciale tuturor olimpicilor care se vor în scrie la studiile de licență ale UPB 2017-2018.

 

Astfel, olimpicii internaționali și naționali, care vor decide să se înscrie la Universitatea POLITEHNICA din București vor beneficia de o bursă specială,  in valoare de 1000 euro , respective 500 de euro.

Bursele vor fi acordate, lunar, din bugetul Universității POLITEHNICA din București,  dar doar pentru perioada în care, actualii liceeni, viitori studenți ai UPB, își vor menține performanțele școlare la cel mai ridicat nivel din punct de vedere al abordării olimpiadelor internaționale și naționale.

 “ Am luat această decizie, la nivelul conducerii Universității pentru că învățământul universitar românesc trebuie clădit în primul rând pe valori și înaltă performanță, iar  efortul celor care se înscriu în aceste două coordonate merită fără prisosință răsplătit și totodată susținut ”  a declarant Rectorul Universității POLITEHNICA din București, Mihnea Costoiu.

 

În această perioadă continuă înscrierile pentru studiile de licență 2017-2018 în cadrul Universitatea POLITEHNICA din București, până sâmbătă ora 16.

×