x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Concursul interdisciplinar "Aristotel" şi-a desemnat câştigătorii. Şcoala 79 din Bucureşti, prima clasată din cele aproape 1.000 de şcoli participante

Concursul interdisciplinar "Aristotel" şi-a desemnat câştigătorii. Şcoala 79 din Bucureşti, prima clasată din cele aproape 1.000 de şcoli participante

16 Iul 2021   •   16:57
Concursul interdisciplinar "Aristotel" şi-a desemnat câştigătorii. Şcoala 79 din Bucureşti, prima clasată din cele aproape 1.000 de şcoli participante

Din cei peste 10.000 de elevi care au susținut concursul, 680 de elevi au obținut punctajul maxim la proba de cultură generală și 104 elevi la proba de creativitate.

Școala Gimnazială Nr. 79 din București este câștigătoarea MARELUI PREMIU al competiției, care constă într-un display interactiv de ultimă generație, oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs.

La concursul ”ARISTOTEL” au participat peste 900 de școli din toată țara, dar și școli din Republica Moldova și Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena. Dintre acestea, 91 de școli au avut elevi care au obținut rezultate maxime.

În perioada următoare, elevii care au obținut cele mai bune rezultate și școala desemnată câștigătoare, având cei mai mulți elevi cu note maxime, vor fi premiați.

Premiile constî în cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

 

×