x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Daily Income și Universitatea Sheffield oferă o bursă integrală EMBA

Daily Income și Universitatea Sheffield oferă o bursă integrală EMBA

22 Mar 2016   •   14:32
Daily Income și Universitatea Sheffield oferă o bursă integrală EMBA

Daily Income și Universitatea Sheffield reiau colaborarea din 2014, în cadrul căreia au oferit unui telespectator Antena 3, o bursă integrală EMBA și oferă și în 2016 oportunitatea de a câștiga o bursă  integrală Executive MBA (management, marketing, logistică, finanțe, healthcare management sau human resource management) pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2016. Cei interesați pot aplica până pe data de 9 aprilie 2016 la adresa www.antena3.ro/bursasheffield

Bursa se adresează profesioniștilor cu o vârstă minimă de 28 de ani, având peste cinci ani de experiență profesională după absolvirea facultății. Programul cu predare în limba engleză se remarca prin prestigiul și tradiția academică a Universității Sheffield,  corpul profesoral exclusiv internațional (UK, SUA, GR, Canada), modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe luna) și networking-ul (două săptămâni rezidențiale în UK și Grecia alături de colegii din peste 15 țări prezente în program).

Înscrierile se fac pe platforma  www.antena3.ro/bursasheffield.  Câștigătorul va fi determinat în urma evaluării scrisorii de motivație și a CV-ului. Cei mai buni candidați vor fi chemați pentru un interviu cu o comisie de evaluare, formată din reprezentanți  Universității Sheffield din București și Daily Income. Următorii zece clasați vor beneficia de un discount de 30% din valoarea totală a studiilor.

Prezentat de Adrian Măniuțiu, Daily Income, proiectul editorial economic care pune față în față factorii de decizie și jucătorii din economie, își propune să susțină eforturile profesioniștilor din domeniu  și să le ofere acces la programul de Executive MBA de la Universitatea Sheffield, una  prestigioase universități din Marea Britanie.

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universități britanice, se mândrește cu cinci laureați ai premiului Nobel și a fost declarată Universitatea anului 2011 de către Times Higher Education.

Programul Executive MBA Sheffield este oferit în Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina iar din anul 2006 si in Bucuresti unde a înregistrat un real succes in Bucuresti avand in fiecare an două grupe a câte 25 de cursanți middle și top management. Programul se remarca prin cele cinci specializări (marketing, management, logistică, finanțe, health care management), acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACSB, BAC etc), de dublă licențiere (absolvenții primesc Diploma Executive MBA Sheffield cât și Diploma de Master în Management și Leadership de la CMI (Chartered Management Institute) cea mai importantă organizație în management din UK.

×
Subiecte în articol: Universitatea Sheffield