x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Giurgiu - Trei școli nu își pot plăti profesorii

Giurgiu - Trei școli nu își pot plăti profesorii

30 Iun 2016   •   11:16
Giurgiu - Trei școli nu își pot plăti profesorii
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu a transmis, joi, o informare potrivit căreia trei şcoli din municipiul Giurgiu nu deţin fonduri suficiente pentru plata integrală a salariilor aferente lunii iunie.

"Vă informăm că următoarele unităţi şcolare: Liceul 'Miron Nicolescu', Seminarul Teologic, Şcoala de Muzică şi Arte Plastice 'Victor Karpis', nu deţin fonduri suficiente pentru plata integrală a salariilor aferente lunii iunie. ISJ Giurgiu a făcut toate demersurile legale pentru plata integrală a salariilor, dar în şedinţa Consiliului Local al municipiului Giurgiu din data de 29 iunie 2016 nu s-a aprobat rectificarea bugetară necesară rezolvării acestei probleme.În concluzie, ISJ Giurgiu s-a achitat de obligaţia de a întreprinde toate măsurile necesare pentru plata integrală si la timp a salariilor', se arată într-o informare a ISJ Giurgiu.

Miercuri, 29 iunie, Consiliul Local Municipal Giurgiu a desfăşurat o şedinţă ordinară în care a supus aprobării pe ordinea de zi şi un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetară, dar acest proiect nu a trecut, obţinând zece voturi pentru din partea consilierilor PSD, ceilalţi zece consilieri municipali de la PNL şi ALDE au votat împotrivă, iar un consilier PSD a absentat de la şedinţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: salarii pentru profesori