x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Începe semestrul II la Clubul de Excelență

Începe semestrul II la Clubul de Excelență

16 Ian 2017   •   14:18
Începe semestrul II la Clubul de Excelență
Sursa foto: Dan Marinescu

Elevii se întorc de azi în băncile școlilor dar și la cursurile gratuite de la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Este vremea pentru acumularea de noi cunoştinţe şi aprofundarea celor existente. Pe lângă ceea ce oferă, în mod tradițional, școala românescă, copiii și tinerii au nevoie activități care să-i ajute în dezvoltarea talentelor, a pasiunilor, și chiar în dezvoltarea personală și vocațională.

La Clubul de Excelență, copiii și tinerii cu rezultate școlare de excepție se perfecționează la cursuri de: limba engleză, National Geographic Learning Explorer, cursuri de matematică, de pictură, istoria artei, scriere și tehnici creative, artă fotografică. De asemenea, tinerii își pot dezvolta personalitatea și aptitudinile la cursurile de dezvoltare personală, consiliere vocațională, educație muzicală, îndemânare și creativitate.

Începând cu anul 2007, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu, peste 5000 de copii au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate. Cursurile organizate au ca scop dezvoltarea abilităților copiilor și tinerilor în diverse domenii de activitate, astfel încât aceștia să-și atingă potențialul maxim.

De peste 25 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel. Susţinem excelenţa, antrenăm inteligenţa!

Mai multe informații despre cursurile Clubului de Excelenţă şi orarul acestora găsiți pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro

 

Biroul de presa al Fundatiei Dan Voiculescu

pentru Dezvoltarea Romaniei

presa@fundatiadanvoiculescu.ro

 

×