x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Inspectoarea sexy de la ISJ Arad și-a dat demisia

Inspectoarea sexy de la ISJ Arad și-a dat demisia

26 Sep 2017   •   15:15
Inspectoarea sexy de la ISJ Arad și-a dat demisia

Violeta Varga, ”bomba sexy” de la Inspectoratul Școlar Arad, a demisionat și și-a închis contul de Facebook.

Cadrul didactic nu a vrut să pericliteze imaginea ISJ Arad.

Conform unui comunicat de presa trimis către Libertatea de purtătorul de cuvânt al ISJ Arad, Violeta Varga a decis să renunțe la funcție:

„D-na prof. Violeta Varga a ocupat prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârsitul anului școlar 2017 – 2018, postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă. Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și a obținut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017.

Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condițiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME și a depus la secretariatul ISJ Arad CV și acord scris privind ocuparea funcției menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare.Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția pentru care a fost numită”, se arată în comunicat.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: Violeta Varga