x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Liviu Pop: Editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a

Liviu Pop: Editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a

19 Oct 2017   •   14:07
Liviu Pop: Editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunţat joi că editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a către unităţi şcolare. 

"Cei de clasa a V-a au o parte dintre manuale. Aşa cum am spus, în momentul de faţă au manualele pe format electronic, pe manuale.edu.ro, sunt manualele de o săptămână încărcate. S-a finalizat săptămâna aceasta comanda de fiecare unitate şcolară. În termen de câteva zile, fiecare editură va livra către unitatea şcolară manualul pe forma letrică. În rest, profesorii, părinţii, elevii pot să folosească de pe platforma manuale.edu.ro manualele în format electronic PDF şi digital", a răspuns Pop, întrebat de jurnalişti, cu prilejul participării sale la un workshop, când vor avea elevii de clasa a V-a manuale pe bănci. 

El a subliniat că există şi un compendiu care poate fi utilizat. 

"Sunt chestiuni de zile, cinci, şapte, zece zile. E mai puţin important, pentru că deja există manualul pe format electronic şi în acelaşi timp au şi compendiu (...). Avem opt săptămâni materiile acoperite prin compendiul pe care l-am finalizat la început de an şcolar", a menţionat Pop. AGERPRES

×
Subiecte în articol: manuale