x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie London Business School ramane cea mai bună şcoală de afaceri

London Business School ramane cea mai bună şcoală de afaceri

04 Dec 2017   •   10:37
London Business School ramane cea mai bună şcoală de afaceri

Topul celor mai bune şcoli de afaceri a rămas aproape neschimbat faţă de anul trecut, London Business School (LSB) fiind numărul unu pentru al patrulea an consecutiv, conform clasamentului realizat de publicaţia britanică The Financial Times (FT).

 

LBS continuă să beneficieze de gama sa extinsă de cursuri de top, având astfel o evoluţie foarte bună în principalele cinci metode de ierarhizare utilizate de FT pentru a alcătui topul celor mai bune şcoli de afaceri în 2017, care măsoară calitatea şi anvergura programelor post-universitare, relateaza agerpres.

Clasamentul celor 95 de şcoli se bazează pe performanţele lor în domeniile: Master în Administrarea Afacerilor (MBA), Executive MBA, Master în Management şi doi indicatori pentru educaţia pentru cadrele de conducere.

Masterul în Administrarea Afacerilor de la Insead este pe primul loc pentru al doilea an consecutiv dar şcoala franceză şi-a pierdut prima poziţie la Executive MBA după ce programul său academic cu universitatea chineză Tsinghua University a fost întrecut de un program comun desfăşurat de alte şcoli, printre care şi LBS.

Universitatea elveţiană St Gallen rămâne pe primul loc la categoria Master în Management. O altă instituţie elveţiană, IMD, şi Iese Business School din Spania sunt primele la educaţia pentru cadrele de conducere.

În 2017, London Business School este cea mai bună şcoală de afaceri din Europa, pentru al patrulea an consecutiv, în topul FT. Este în primele cinci în patru din metodele de ierarhizare utilizate pentru a alcătui topul celor mai bune şcoli de afaceri în 2017, care măsoară calitatea şi anvergura programelor post-universitare.

Cea mai bună şcoală de afaceri din Germania este Mannheim, care a urcat în clasament patru poziţii, ajungând pe locul 15.

×