x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministerul Educației a anunțat calendarul concursului de titularizare din acest an școlar

Ministerul Educației a anunțat calendarul concursului de titularizare din acest an școlar

25 Noi 2020   •   13:43
Ministerul Educației a anunțat calendarul concursului de titularizare din acest an școlar

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat miercuri calendarul concursului de titularizare din anul școlar 2020-2021. Potrivit acestuia, proba scrisă va avea loc în 21 iulie 2021.

MEC a anunțat că în Monitorul Oficial au fost publicate calendarul concursului național de ocupare a posturilor didactice, etapele de mobilitate pentru cadrele didactice de predare din învățământul preuniversitar, în anul școlar 2021 - 2022, precum și metodologia-cadru.

Conform calendarului aprobat, proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar este programată în 21 iulie, iar rezultatele finale vor fi anunțate în 3 august.

Înscrierile la etapele de mobilitate, transmiterea și preluarea contestațiilor se pot realiza și electronic, în sistem online, iar ședințele de repartizare se pot organiza și desfășura și în mediul online, conform procedurilor stabilite de inspectoratele școlare, a anunțat Ministerul.

„Prin procedurile stabilite sunt adaptate modalitățile de înscriere, de stabilire a prezenței candidaților sau a împuterniciților acestora la ședințele de repartizare, precum și de înregistrare a opțiunilor acestora în cadrul ședințelor de repartizare, în situația în care aceste activități se organizează și se desfășoară în sistem online”, a mai transmis Ministerul Educației.

 

×
Subiecte în articol: MEC concurs titularizare