x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie O adolescentă din Satu Mare a intrat în elita mondială a filologilor!

O adolescentă din Satu Mare a intrat în elita mondială a filologilor!

13 Sep 2017   •   15:38
O adolescentă din Satu Mare a intrat în elita mondială a filologilor!

O elevă de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, Maria Silvia Ruba, a cucerit locul III la Olimpiada Internațională de Lectură. Competiția s-a desfășurat zilele trecute la București.

„Felicitări elevei noastre RUBA MARIA SILVIA, din clasa a X-a D și profesoarei îndrumătoare ZIMAN DORINA pentru performanța excepțională de a ocupa locul III la Olimpiada Internațională de Lectură, desfășurată în aceste zile la București. Ne mândrim cu tine, mai ales că în acest an școlar ne-ai adus și bucuria de a ocupa locul I la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română. Înțeleg că ți-ai sacrificat vacanța de vară pentru a te pregăti intens, dar răsplata este meritată și cu siguranță de acum ți se deschide un drum mult mai larg spre o carieră frumoasă în viață. SUCCES MAI DEPARTE!”, este mesajul postat pe Facebook de către conducerea Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Maria Silvia Ruba nu este la prima performanță de acest fel. În anul școlar 2016-2017, eminenta elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” a obținut locul I la Olimpiada Națională de Limba și literatura română.

„Limba română, literatura de fapt, este ceea ce îmi place cel mai mult și desigur, asta doresc să fac toată viața. Nu m-am gândit încă la ceva anume dar, cred că Facultatea de Litere mi-ar plăcea cel mai mult”, a declarat Maria Silvia Ruba după câștigarea premiului I la Olimpiada Națională de Limba și literatura română. Observator.tv

×