x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie OPORTUNITĂŢI DE CARIERĂ PENTRU STUDENŢI 

OPORTUNITĂŢI DE CARIERĂ PENTRU STUDENŢI 

27 Mar 2017   •   19:26
OPORTUNITĂŢI DE CARIERĂ PENTRU STUDENŢI 

Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă au oportunităţi reale mâine, 28 Martie, la ASE Job&Internship Fair, ediţia a 4-a. Târgul de joburi creează o conexiune puternică între companii, studenții și absolvenții tuturor facultăților din cadrul Academiei de Studii Economice.

În cadrul târgului, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener al evenimentului, îi întâmpină pe tineri cu workshopuri de consiliere vocaţională şi dezvoltare personală susţinute de specialişti care îi vor îndruma spre a face alegeri corecte pentru viitorul lor. De asemenea, tinerii vor afla calităţile pe care le caută un angajator la un candidat, care este cel mai eficient CV, precum şi cum să evite erorile în alegerea carierei.

ASE Job & Internship Fair este organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), în colaborare cu Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația Facultăților de Economie din România și Fundația ASE. Târgul de joburi și internshipuri are loc în clădirea „Ion N. Angelescu” (Bastiliei), la parter, etajele 1, 2 și 3, unde sunt amplasate standurile companiilor participante.

Detalii pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro

×