x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Parteneriat strategic între Facultatea de Energetică şi Deloitte România

Parteneriat strategic între Facultatea de Energetică şi Deloitte România

11 Sep 2017   •   16:43
Parteneriat strategic între Facultatea de Energetică şi Deloitte România

Studenţii din ciclurile de licenţă, master şi doctorat ai Universităţii Politehnica din Bucureşti din cadrul Facultăţii de Energetică vor fi implicaţi în proiectele Deloitte în domeniul energiei şi vor face internshipuri cu posibilitatea de a fi ulterior angajaţi în cadrul acestei companii.

 

Acest lucru va fi posibil începând de astăzi, odată cu semnarea  unui acord de colaborare dintre Facultatea de Energetică din cadrul Universității POLITEHNICA din Bucureşti (UPB) şi compania Deloitte România. Acordul face parte din eforturile universității de a atrage cei mai buni profesioniști,precum și de a oferi cea mai bună pregătire tehnică studenților săi.

Colaborarea instituțională între Deloitte România și Facultatea de Energetică se înscrie într-un comportament firesc al unor actori responsabili, care înțeleg că împreună pot fi mai buni pentru cei pe care îi servesc. Împărtășim în special un set fundamental de valori, precum și faptul că împreună investim în era cunoașterii și formăm profesioniști pregătiți să înțeleagă și să adreseze  problemele viitorului”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România. În Deloitte, depunem eforturi constante pentru a oferi cariere excepționale tinerilor noștri angajați și servicii impecabile clienților noștri, fiind prezenți în acele inițiative care conectează oameni și idei” a adăugat acesta.

Absolvenţii facultăţii de Energetică au marele atu al unei formări multilaterale, sistemice, ceea ce le permite adaptarea rapidă  la noi situaţii şi provocări. Parteneriatul semnat astăzi cred ca va fi benefic pentru ambii parteneri. Deloitte va aduce facultăţii experienţa sa excelentă de lucru  cu mediul economic şi de afaceri,  sprijinind studenţii în dezvoltarea spiritului antreprenorial şi a consolidării cunoştintelor economice. La randul lor, facultatea oferă, pe lângă expertiza şi cunoştinţele de vârf ale profesorilor ei, entuziasmul, intelignţa şi tinereţea studenţilor. Ca director al Şcolii doctorale de Energetică mi-ar plăcea mult să dezvoltăm împreuna teme de doctorat care să utilizeze sinergic experienţa celor doi parteneri, pentru abordarea unor domenii de vârf ale energeticii”, a declarat prof.dr.  Adrian Badea , preşedintele Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România.

Parteneritul cu Deloitte România reprezintă o formă de colaborare în sprijinul creşterii nivelului procesului educativ în instituţia noastră. Legăturile cu mediul economic, atât la nivelul studenţilor, cât şi a cadrelor didactice nu pot fi decăt benefice, cu atât mai mult în domeniul sectorului energetic, caracterizat de schimbări profunde în ultimii ani. Pregătirea practică a studenţilor a reprezentat în ultimii ani o prioritate în universitatea noastră şi astfel de parteneriate sunt esenţiale în îndeplinirea dezideratelor noastre”, a precizat prof.dr. Horia Necula, Decanul Facultăţii de Energetică.

Echipa de specialiști în domeniul energiei din Deloitte România oferă servicii către aproape o sută de clienți:producători, consumatori și distribuitori din sectorul energetic. Ne bucurăm să putem oferi oportunități de învățare tinerilor absolvenți ai domeniului, dar și să putem completa oferta competențelor noastre cu abilitățile și cunoștințele științifice ale experților din mediul academic. Trebuie să fim pregătiți să preîntâmpinăm nevoile clienților, pentru a asigura sustenabilitatea acestora. Am convingerea că prin acțiune colectivă, echipe multidisciplinare și inițiative comune vom reuși să ne depășim obiectivele propuse”, a adăugat Răzvan Nicolescu, Executive Lead Adviser, Deloitte România.

×