x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Precizări privind Concursul de admitere în rezidenţiat 2017

Precizări privind Concursul de admitere în rezidenţiat 2017

21 Noi 2017   •   17:28
Precizări privind Concursul de admitere în rezidenţiat 2017

Ca urmare a informațiilor eronate apărute în ultima perioadă în spațiul public, referitoare la organizarea și desfășurarea Concursului de admitere în  Rezidențiat din data de 19 Noiembrie 2017, din Centrul Universitar București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, face următoarele precizări:

În urma contestațiilor înregistrate în ceea ce privește reevaluarea punctajului obținut de către candidați la Concursul de admitere în rezidențiat 2017, au rezultat următoarele:

Dintre cei 2.538 de candidați care au susținut acest Concurs, după afișarea rezultatelor, 226 de candidați au depus contestații prin care au solicitat reevaluarea punctajului. Astfel  in domeniul  Medicină s-au înregistrat 152 de contestații,  în Medicină Dentară  66 de contestații, iar în Farmacie, 8 contestații. Reevaluarea punctajului s-a realizat în prezența candidaților și a arătat că nu au existat neconcordanțe sau inexactități în ceea ce privește corectitudinea dintre evaluarea inițială și reevaluarea punctajului.

În acest context, Comisia Locală a Concursului de Rezidențiat 2017 organizat în Centrul Universitar din București prin Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București precizează ferm că nu a existat și nu există niciun dubiu în ceea privește corectitudinea, acuratețea și transparența Concursului de Admitere în Rezidențiat. În același timp, respinge cu fermitate orice informație eronată apărută în ultima perioadă în spațiul public.

Comisia Locală a Concursului de Rezidențiat 2017 din U.M.F. „Carol Davila” din București

×
Subiecte în articol: admitere in rezidentiat