x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Primăria Capitalei oferă premii de 1.000 de lei pentru elevii cu media generală 10

Primăria Capitalei oferă premii de 1.000 de lei pentru elevii cu media generală 10

14 Iun 2018   •   14:16
Primăria Capitalei oferă premii de 1.000 de lei pentru elevii cu media generală 10

Elevii bucureşteni care obţin media generală 10 vor primi premii în cuantum de 1.000 de lei, iar cei care au media generală între 9,5 şi 9,99 şi nota zece la purtare vor beneficia de premii de 400 lei, după ce în şedinţa de joi Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat un proiect de hotărâre în acest sens. 

Conform proiectului adoptat, elevii cu media generală între 8,5 şi 9,49 şi nota 10 la purtare vor beneficia de un premiu de 300 de lei. 

Premiile Primăriei Capitalei pentru merite deosebite se vor acorda elevilor din învăţământul primar, gimnazial, liceal sau profesional. 

Totodată, se vor acorda Premiile Primăriei Capitalei pentru performanţă, în cuantum de 600 de lei fiecare. Aceste granturi vor fi oferite pentru premierea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare sau în domeniul incluziunii. 

Granturile pentru premierea unităţilor de învăţământ cu rezultate deosebite în domeniul incluziunii pot fi accesate printr-un apel necompetitiv, pentru acoperirea nevoilor specifice din plan educaţional, material şi comunitar. 

"Incluziunea se referă la o altă manieră de abordare a educaţiei pentru toţi, iar şcoala incluzivă facilitează accesul tuturor la o educaţie de calitate printr-o serie de activităţi al căror centru este elevul", indică raportul de specialitate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: premii elevi media 10 bucuresti