x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Remus Pricopie despre decizia suspendării cursurilor: Autorităţile locale au procedat corect

Remus Pricopie despre decizia suspendării cursurilor: Autorităţile locale au procedat corect

12 Ian 2017   •   11:36
Remus Pricopie despre decizia suspendării cursurilor: Autorităţile locale au procedat corect

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, consideră că autorităţile locale din Capitală au procedat corect când au decis suspendarea cursurilor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

"Destul de aprinsă dezbaterea declanşată în jurul deciziei autorităţilor bucureştene de a suspenda cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitar (preşcolar, gimnazial şi liceal)! Constat, nu cu foarte mare surprindere, că se politizează inclusiv acele subiecte care ţin de sănătatea şi siguranţa copiilor noştri. Ca părinte, profesor şi fost ministru al Educaţiei consider că autorităţile locale au procedat corect. Puteţi să vă închipuiţi peste 200.000 de preşcolari şi elevi înotând prin zăpada de 50 de cm, la minus 10 grade Celsius", a scris, pe Facebook, Pricopie.

Potrivit acestuia, cantităţile mari de zăpadă şi temperaturile deosebit de scăzute accentuează riscurile la adresa sănătăţii şi a securităţii elevilor.

"Nu cred că o persoană responsabilă ar fi putut lua o altă decizie decât aceea a suspendării cursurilor", a completat Remus Pricopie.

Autorităţile locale au decis suspendarea cursurilor în Bucureşti în această săptămână. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: remus pricopie