x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri

Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri

20 Mar 2018   •   14:30
Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri

Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise joi şi vineri din cauza zăpezii. Primăria Capitalei analizează dacă va fi cazul să ia această decizie şi a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cât de gravă va fi situaţia din punct de vedere al vremii.

De altfel, joi şi vineri se anunţă a fi vârful ninsorilor în Bucureşti şi în zonele limitrofe.

Ca şi în cazul ultimei decizii de închidere a şcolilor, părinţii care nu au nicio soluţie pentru copilul care rămâne singur acasă pot cere ajutorul primăriei, potrivit Antena 3

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut declarații despre măsurile luate după avertizările meteorologilor.

„De astăzi și până mâine, o parte importantă din țară, dar și capitala României și zona de sud, sunt sub incidența codului galben. Pentru București, începând de astăzi, de la ora 18 și până mâine la ora 15, și vom avea fenomene meteo, cum ar fi polei, lapoviță, ninsoare.

Stratul de zăpadă va ajunge între 7 și 12 centimetri, local 15 centimetri. Cele mai afectate sectoare sunt 5, 4, 3 și 2”, a spus Gabriela Firea.

„Ieri și azi am acționat cu toții pentru a îndepărta pe cât posibil fenomenele meteo pentru a se putea circula, pentru ca toți cetățenii să fie în siguranță, să se poată ajunge, chiar dacă mai greu, la spitale, școli, la instituțiile publice. Așa vom acționa și în continuare.

Suntem organizați pentru că ne așteaptă o săptămână destul de dificilă. Cetățenii din Capitală pot să sune la numărul gratuit 0800800868 pentru toate solicitările pe care le au. Vom răspunde cu promptitudine, ca de fiecare dată”, a mai spus Firea.

×
Subiecte în articol: scoli inchise ger zăpadă