x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie SpringIT: Oportunităţi de angajare pentru studenţi

SpringIT: Oportunităţi de angajare pentru studenţi

02 Mar 2017   •   18:38
SpringIT: Oportunităţi de angajare pentru studenţi

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) organizează cea de-a VI-a ediție a proiectului SpringIT, eveniment ce va avea loc în perioada 13-17 martie 2017, la Academia de Studii Economice din București, parterul Facultății de Cibernetică.

SiSC (www.sisc.ro) este cea mai veche organizație studențească din ASE, având peste 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Scopul organizației este reprezentarea  intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic a studenților Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, dar și crearea oportunităților de dezvoltare personală și profesională.

Proiectul SpringIT se axează pe nevoile studenților, una dintre acestea fiind facilitarea creării unei legături între tinerii pasionați de IT şi reprezentanții companiilor importante din acest domeniu.

Timp de 5 zile, studenții au parte de prezentări și activități puse la dispoziție de către unele dintre cele mai renumite și active firme de pe piața IT ce pun în lumină informații importante despre ce înseamnă un job și cum se poate dobândi acesta. Studenții doritori au posibilitatea de a își încărca CV-urile online și de a se înscrie la evenimente în urma completării formularului disponibil pe   http://springit.sisc.ro. CV-urile încărcate pe site vor ajunge la parteneri, aceștia urmând să le introducă în baza lor de date și să le analizeze.

SpringIT aduce și în această ediție aplicația Cod Unic. Platforma de pe website permite partenerilor adăugarea codurilor unice ale participanților pe lista de favoriți. Este important ca fiecare student ce participă să se înscrie online în prealabil pentru a primi codul unic și pentru a putea beneficia de această oportunitate. Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți accesa site-ul: http://springit.sisc.ro sau pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic: https://www.facebook.com/spring.it.sisc.

×
Subiecte în articol: SpringIT