x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sună clopoțelul! Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii

Sună clopoțelul! Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii

08 Sep 2016   •   19:05
Sună clopoțelul! Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii

Cum noul an școlar bate la ușă, e timpul pentru cei mici, dar mai ales pentru părinți, să se pregătească și pentru activitățile extracuriculare. Pe lângă ceea ce oferă, în mod tradițional, școala românescă, copiii și tinerii au nevoie activități care să-i ajute în dezvoltarea talentelor, a pasiunilor și a chiar cea personală și vocațională.

 

Start la înscrieri! Cursuri noi la Clubul de Excelență

Și în acest an, Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României își deschide porțile pentru cei mai talentați copii, cu numeroase premii naționale, internaționale și cu rezultate școlare de excepție.

Astfel, tinerii care vor să-și dezvolte talentul și aptitudinile în diverse domenii se pot înscrie, până pe 22 septembrie, la cursurile gratuite organizate la club. În cel de-al 10-lea an educațional care va debuta pe data de 5 octombrie, copiii pot opta pentru cursuri și ateliere din multe domenii: limbi străine (engleză și germană), National Geographic Learning Explorer, cursuri de matematică, de pictură, istoria artei, scriere și tehnici creative, artă fotografică, educație muzicală, îndemânare și creativitate. De asemenea, în structura anului educațional 2016-2017, au fost introduse cursuri noi.

 

"Oferta noastră de cursuri s-a diferenţiat întotdeauna de celelelate oferte de pe piaţa din România, prin accentul pe care îl punem pe educaţia modelată pe abilităţile copiilor care vin la cursurile pe care le organizăm. Este foarte important pentru noi ca aceştia să urmeze cursuri care conduc la maximizarea aptitudinilor fiecăruia dintre ei, astfel încât să completăm educaţia formală oferită de şcoală şi să le oferim posibilitatea de a-şi canaliza întregul potenţial spre domenii care îi vor ajuta să se împlinească vocaţional. Nu trebuie să uităm nici că toate aceste cursuri sunt oferite în mod gratuit şi că toţi participanţii au acces la materialele noastre educaţionale, precum şi la o bibliotecă cuprinzatoare" -  Trisi Cristea, președinta Fundaţiei Dan Voiculescu.

 

Toate cursurile organizate la Clubul de Excelență sunt susținute de profesori și traineri cu vastă experiență și certificări internaționale. Participarea este condiționată de înscriere și de rezultatul testărilor de specialitate. Fiecare elev se poate înscrie la trei cursuri, dar poate participa la maxim două. Copiii care au participat în anii trecuți la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu, vor relua procedura de înscriere din acest an, urmând să participe împreună cu cei noi înscriși, la toate testările și evaluările necesare în cadrul acestui program. Înscrierea este gratuită și se realizează prin completarea unui formular ce poate fi găsit pe siteul fundației, pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

 

De 10 ani, pe drumul excelenței în Educație

 

Din anul 2007, peste 5.000 de copii și tineri au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate, având ca scop principal dezvoltarea abilităților în diverse domenii de activitate, astfel încât aceștia să-și atingă potențialul maxim.

 

 

 

 

×