x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie TRAGEDIE la Bacalaureat. A făcut infarct în plin examen, din cauza stresului

TRAGEDIE la Bacalaureat. A făcut infarct în plin examen, din cauza stresului

28 Iun 2017   •   11:04
TRAGEDIE la Bacalaureat. A făcut infarct în plin examen, din cauza stresului
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Femeia în vârstă de 43 de ani, mamă a doi copii mici, a făcut un infarct la locul de muncă - Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi - în timp ce introducea în calculator o serie de date legate de examenul de Bacalaureat. Potrivit colegilor de muncă Rozina Miron era foarte obosită şi stresată şi se considera hărţuită de conducerea liceului, scrie Adevărul.


Rozina Miron (43 de ani), Informaticiană de la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza", a făcut infarct luni seară, în jurul orei 18,00, în timp ce introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de Bacalaureat. Colegii şi prietenii susţin că femeia - mamă a doi copii: unul de trei şi altul de zece ani - era foarte obosită şi foarte stresată, nu doar din cauza volumului imens de muncă, ci şi pentru că era într-un conflict cu conducerea instituţiei de învăţământ.

 

Un echipaj SMURD a fost la faţa locului imediat după ce femeii i s-a făcut rău, medicii au început imediat resuscitarea, care a continuat atât în autospecială, cât şi la UPU. După o oră, în ciuda eforturilor, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul.   

×
Subiecte în articol: bacalaureat