x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 10 copii şi un adult loviţi de fulger, într-un parc din Paris

10 copii şi un adult loviţi de fulger, într-un parc din Paris

28 Mai 2016   •   20:05
10 copii şi un adult loviţi de fulger, într-un parc din Paris
Sursa foto: Foto: Antena 3

Zece copii şi un adult au fost loviţi de fulger sâmbătă după-amiază în parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar şase dintre copii se află în stare gravă, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, informează AFP.

"În prezent avem 11 răniţi, din nefericire (este vorba despre) zece copii şi un adult care îi însoţea. Sunt şase (copii) în stare gravă, dar sperăm să-şi revină cu toţii", a declarat Baladi la postul de televiziune iTELE. El a precizat că persoanele lovite de fulger au suferit arsuri.

Potrivit primelor informaţii, copiii nu au fost răniţi în urma căderii unui copac, a declarat la rândul său pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris.

O furtună violentă s-a abătut sâmbătă după-amiază asupra capitalei Franţei. Serviciile meteorologice au plasat sâmbătă mai multe regiuni franceze sub cod portocaliu de furtuni, dar Parisul nu figura pe lista regiunilor cu risc de furtuni violente.

"Fulgerul a lovit foarte brusc", a declarat Baladi, care a precizat că parcul Monceau este frecventat la sfârşit de săptămână de numeroase familii.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: franta paris fulger parc