x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 12 ani de DURERE din cauza chirurgilor care au UITAT echipament medical in stomacul sau! (FOTO)

12 ani de DURERE din cauza chirurgilor care au UITAT echipament medical in stomacul sau! (FOTO)

14 Dec 2014   •   17:41
12 ani de DURERE din cauza chirurgilor care au UITAT echipament medical in stomacul sau! (FOTO)

Dupa ce a efectuat o radiografie, un barbat din Kazahstan a descoperit ca durerile de stomac pe care le-a resimtit vreme de 12 ani erau provocate de o pereche de foarfece, uitate acolo de chirurgii care il supusesera unei operatii.

In urma unei operatii, un barbat din Kazahstan a trait avand in stomacutl sau, timp de 12 ani, o pereche de foarfece chirurgicale de 20 de centimetri lungime.

De atunci, de fiecare data cand masa ii era mai copioasa, barbatul suferea de intense dureri stomacale, dar nu s-a plans niciodata, fiind se pare multumit ca supravietuise interventiei medicilor.

A inceput sa manifeste grija fata de sanatatea sa de abia dupa ce si-a pierdut total pofta de mancare si a inceput sa piarda din greutate.

Incidentul i-a inmarmurit si pe doctorii care l-au descoperit, care au afirmat ca s-au mai intalnit cu cazuri de acelasi gen, dar ca niciodata nu a fost vorba de un obiect de o asemenea dimensiune. De asemenea, este inexplicabil ca personalul nu a realizat pierderea echipamentului medical.

Chirurgul care a efectuat operatia s-a pensionat in urma cu trei ani si a decedat intre timp.

Victima spune ca nu are de gand sa dea in judecata unitatea medicala, multumindu-se ca factorul care i-a provocat atata durere sa fie inlaturat.

×