x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 20 de persoane au fost rănite în timpul unui zbor al China Eastern Airlines, din cauza turbulenţelor

20 de persoane au fost rănite în timpul unui zbor al China Eastern Airlines, din cauza turbulenţelor

18 Iun 2017   •   21:30
20 de persoane au fost rănite în timpul unui zbor al China Eastern Airlines, din cauza turbulenţelor

Cel puţin douăzeci de persoane au fost rănite, duminică, în timpul unui zbor internaţional al China Eastern Airlines între Paris şi Kunming din sud-vestul Chinei, după ce aeronava în care se aflau s-a confruntat cu turbulenţe, cu puţin timp înainte de aterizare, informează DPA, AFP şi Xinhua. 

Cel puţin patru persoane au suferit răni grave la bordul zborului MU744 care venea de la Paris şi se pregătea să aterizeze pe Aeroportul internaţional Kunming Changshui. 

Victimele au suferit fracturi, contuzii şi alte răni uşoare cauzate de căderea bagajelor. 

Aeronava a aterizat în siguranţă, la o oră după producerea incidentului, iar persoanele care necesitau îngrijiri medicale au fost transportate la spital. 

Viaţa niciunei dintre victime nu a fost pusă în pericol din cauza rănilor suferite. 

După acest incident, China Eastern Airlines a publicat un mesaj prin care sublinia importanţa legării centurii de siguranţă în timpul zborului. 

Incidentul s-a petrecut la o săptămână după ce un alt zbor al China Eastern Airlines care decolase către Shanghai a fost întors din drum la Sydney după ce unul dintre motoarele sale s-a defectat la puţin timp după aeronava s-a ridicat în aer. AGERPRES

×