x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 20minutes.ch: Moartea actorului Robin Williams confirmă "Blestemul Ramsey"!

20minutes.ch: Moartea actorului Robin Williams confirmă "Blestemul Ramsey"!

12 Aug 2014   •   15:18
20minutes.ch: Moartea actorului Robin Williams confirmă "Blestemul Ramsey"!

Aaron Ramsey, jucător la echipa Arsenal, este cunoscut pentru faptul că după ce marchează un gol, în decurs de 72 de ore un personaj celebru trece în nefiinţă. "Blestemul" s-a verificat o dată în plus în cazul morţii actorului Robin Williams, după ce Aaron Ramsey a marcat duminică unul dintre goluri în meciul dintre Arsenal şi Manchester City, scrie 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Ultima oară când s-a confirmat blestemul a fost înaintea morţii lui Paul Walker, pe 30 noiembrie 2013, când Ramsey marcase gol împotriva echipei Cardiff. Însă superstiţia este mai veche, din 2011.

Puţinele goluri înscrise de Ramsey (17 în 127 de meciuri la Arsenal) au coincis cu dispariţiile lui Ossama Ben Laden, Kim Jong-il, Steve Jobs, colonelul Muammar Gaddafi şi Whitney Houston.

"Rămâne de văzut dacă Aaron Ramsay are conştiinţa blestemului pe care îl reprezintă golurile sale şi dacă va încerca să nu mai înscrie când va avea ocazia", încheie ironic 20minutes.ch.

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi ai generaţiei sale, laureat al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a murit în această dimineaţă, la domiciliul său din California.

Într-un comunicat, citat de AFP, poliţia din Marin County, California, a explicat că un "subiect de sex masculin a fost declarat mort la 12.02, identificat ca Robin McLaurin Williams, 63 de ani, locuitor din Tiburon, California", iar cauza decesului suspect ar fi "sinucidere prin asfixiere".

×