x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 25 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit la o şcoală din Malaezia

25 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit la o şcoală din Malaezia

14 Sep 2017   •   13:43
25 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit la o şcoală din Malaezia

23 de elevi şi doi gardieni au murit într-un incendiu care a izbucnit la o şcoală religioasă din Malaezia. Întâmplarea este descrisă de către oficialii ţării ca fiind cel mai dezastruos incendiu de mulţi ani, scrie The Guardian.

Incendiul a izbucnit în dimineaţa zilei de joi în clădirea de două etaje a şcolii Darul Quran Ittifaqiyah, localizată în centrul capitalei, Kuala Lumpur. Pompierii au reuşit să stingă incendiul într-o oră, însă daunele se extinseseră. Imaginile din presa locală prezintă paturi înnegrite de foc şi acoperite de cenuşă.

“Nu pot să îmi dau seama cum au murit atât de mulţi în incendiu. Cred că este unul dintre cele mai dezastuoase incendii din ultimii 20 de ani”, a spus directorul Departamentului pentru Incendii şi Salvări din Kuala Lumpur, Khirudin Drahman. Acesta a spus că 23 de studenţi şi doi gardieni au murit fie rămânând blocaţi din cauza focului, fie din cauza intoxicării cu fum. “Acum investigăm cauzele izbucnirii incendiului”, a spus Khirudin Drahman.  

“Empatizăm cu familiile. Este unul dintre cele mai mari incendii care au implicat atât de multe vieţi, în capitală, în ultimii ani. Cerem autorităţilor să identifice rapid cauza incendiului mortal, pentru a putea fi capabili să prevenim dezastre viitoare”, a spus Ministrul Teritoriilor Federale, Loga Bala Mohan.

×
Subiecte în articol: malaezia incendiu