x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din America! Cum arată Miss SUA 2015 (VIDEO)

A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din America! Cum arată Miss SUA 2015 (VIDEO)

15 Sep 2014   •   15:09
A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din America! Cum arată Miss SUA 2015 (VIDEO)

Miss New York, Kira Kazantsev, a fost încoronată duminică seară Miss America 2015. Este a treia victorie consecutivă pentru reprezentantele New Yorkului la acest concurs naţional de frumuseţe, relatează AFP, citată de Agerpres. Nina Davuluri, Miss America 2014, tot din New York şi prima americană de origine indiană care a câştigat competiţia, i-a pus pe cap coroana Kirei Kazantsev în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Atlantic City (New Jersey).

Kira Kazantsev, 22 de ani, vrea să obţină un doctorat în drept şi un master în management, visând şi la o carieră diplomatică internaţională, potrivit Comitetului Miss America. Protecţia femeilor va fi una din temele principale ale turneului naţional ce va fi întreprins de Miss America, care va fi şi ambasadoare a unei reţele de spitale pentru copii. Ea va fi şi purtătoarea de cuvânt pentru educaţie în cadrul unei vizite la Washington, în colaborare cu ministerul educaţiei.

În afară de coroană, premiul a constat şi într-o bursă de 50.000 de dolari cu care îşi va finanţa studiile după anul ei de Miss America.

Kira Kazantsev a prezentat în finală o versiune a piesei lui Pharrell Williams, 'Happy', aşezată pe scenă, cu picioarele încrucişate şi bătând ritmul pe o cană de plastic.



×