x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A luat plasă vânzând cocaină unui poliţist. Poliţistul a luat şi el plasă - cocaina era falsă

A luat plasă vânzând cocaină unui poliţist. Poliţistul a luat şi el plasă - cocaina era falsă

14 Sep 2014   •   15:08
A luat plasă vânzând cocaină unui poliţist. Poliţistul a luat şi el plasă - cocaina era falsă

Cameron Mitchell, un american de 30 de ani, a fost arestat după ce a vândut unui agent sub acoperire o pungă în care susţinea că este cocaină, poliţia stabilind ulterior că era vorba doar de o napolitană fărâmiţată.

Agentul sub acoperire a intrat în contact cu tânărul care i-a spus că pentru 20 de dolari îi poate oferi cocaină cristalizată.

Când agenţii au verificat substanţa pe care poliţistul a cumpărat-o, au descoperit că praful nu conţinea nicio urmă de coaină. În schimb era vorba de o napolitană atent fărâmiţată încât să arate ca o pudră.

Cameron a mărturisit fapta, afirmând că avea nevoie de bani, însă nu a vrut să se încurce cu droguri grele pentru a-i obţine.

În locul unei acuzaţii de trafic de droguri de mare risc, bărbatul s-a ales cu acuzaţii de falsificare şi comercializare a unei substanţe ilegale.

Cazul acesta aminteşte de un altul, petrecut anul trecut, în New York, când poliţia a arestat doi bărbaţi pentru posesie de metamfetamină, dovedindu-se ulterior că era vorba doar de dropsuri. 

×
Subiecte în articol: cocaina agent sub acoperire