x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A murit românul care a ”invadat” Marea Britanie în 2014

A murit românul care a ”invadat” Marea Britanie în 2014

16 Ian 2018   •   14:49
A murit românul care a ”invadat” Marea Britanie în 2014

Victor Spirescu, românul care a intrat primul în Marea Britanie, după deschiderea pieţei muncii în 2014, a murit într-un tragic accident de mașină. Potrivit unor surse, acesta se afla la volanul mașinii sale spre Milton Keynes.

Victor Spirescu era din judeţul Sibiu şi a devenit faimos, după ce a fost întâmpinat de parlamentarul laburist Keith Vaz, pe aeroportul Luton, din Londra, la 1 ianuarie 2014, ziua în care au fost ridicate restricţiile de muncă pentru români şi bulgari.

Bărbatul s-a stins în viaţă în urma unui tragic accident petrecut ieri. Anunţul a fost făcut de prietenii lui, prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

Victor Spirescu a ajuns un fel de celebritate în anul 2014 după ce presa din Anglia a publicat nenumărate articole negative pe subiectul liberalizării pieței muncii din această țară. 

După aproape un an de vâlvă pe această temă, la 1 ianuarie 2014, ”valul de imigranți” din Europa de est la care se așteptau britanicii s-a rezumat doar la sosirea românul nostru, care a fost înâmpinat de mai mulți politicieni locali.

×