x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A vândut virginitatea celor 12 fiice ale sale pentru 150 de euro fiecare

A vândut virginitatea celor 12 fiice ale sale pentru 150 de euro fiecare

25 Oct 2013   •   15:31
A vândut virginitatea celor 12 fiice ale sale pentru 150 de euro fiecare

O femeie din Columbia a fost arestată după ce a reieşit că ar fi cerut echivalentul a 150 de euro pentru ca diferiţi bărbaţi să dezvirgineze 12 dintre fiicele sale, de-a lungul timpului. Fetele erau considerate de către mama lor gata să fie dezvirginate la vârsta de 12 ani, fiind apoi obligate să se prostitueze.

Margarita de Jesus Zapata Moreno, de 45 de ani, a fost arestată în capitala Bogota, la începutul acestei săptămâni, după ce una dintre fiicele ei, acum de 16 ani, a povestit totul poliţiştilor. Întâmplarea a avut loc după ce adolescenta, care era însărcinată, a fost obligată de mama sa să avorteze.

Alături de mamă a fost arestat şi Tito Cornelio Daza, de 51 de ani, un client regulat al fetelor, considerat a fi tatăl copilului.

Margarita de Jesus Zapata Moreno are 14 copii. Singurul băiat, de 11 ani, şi o altă fată, de 9 ani nu au fost abuzaţi. Femeia riscă 10 ani de închisoare, fiind acuzată de abuz sexual asupra unor minori mai mici de 14 ani şi proxenetism.

"Este dureros să vezi că o mamă poate face asta copiilor ei. Mama a contactat bărbaţi bogaţi, dar cu moravuri uşoare, pentru a-i dezvirgina fetele atunci când împlineau 12 ani", a declarat Carlos Melendez, poliţistul care se ocupă de caz.

Copiii femeii au fost plasaţi în instituţii de stat. Adolescenta care şi-a pârât mama a fost internată într-un centru pentru consilierea victimelor abuzurilor sexuale. 

×