x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A văzut asta şi a chemat imediat VÂNĂTORII DE STAFII! Ce au filmat camerele de supraveghere într-un restaurant din SUA (VIDEO)

A văzut asta şi a chemat imediat VÂNĂTORII DE STAFII! Ce au filmat camerele de supraveghere într-un restaurant din SUA (VIDEO)

16 Mai 2014   •   10:10
A văzut asta şi a chemat imediat VÂNĂTORII DE STAFII! Ce au filmat camerele de supraveghere într-un restaurant din SUA (VIDEO)

Evenimentele bizare surprinse de camerele de supraveghere în restaurantul Cascade Maid-Rite, din statul american Iowa, și faptul că angajații susțin că au văzut tot feluri de lucruri ciudat l-au făcut pe proprietarul localui să apeleze la...vânătorii de fantome!

"Angajații mi-au spus că au văzut tot felul de lucruri ciudate încă de la deschiderea restaurantului, însa nu i-am crezut până nu am văzut înregistrările", a declarat pentru Telegraph Herald Pat Orr, proprietarul restaurantului.

Un prim episod înfricoșător a avut loc în 14 aprilie și a fost filmat de camerele de supravghere în jurul orei 18:00. Camera instalată în camera unde se spală vasele a surprins o umbră care ia treptat forma unei persoane.

Orr a găsit tot felul de explicații, refuzând să se gândească la varianta că în restaurantul lui sunt fantome. După câteva zile, camera a surprins un alt eveniment bizar: un teanc de vase a alunecat de pe un raft și a căzut în capul unui angajat.

Într-un final, Orr a angajat vânători de stafii pentru a clarifica situația.

Jurnaliștii de la Telegraph Herald au încercat să vorbească cu Matthew O’Brien, proprietarul firmei de vânătoare de stafii, Iowa City Ghost Hunters, însă acesta refuză să discute cazul, lăsând impresia că situația este cât se poate de serioasă.

"Nu știu ce se întâmplă în restaurantul meu. Ceea ce știu este faptul că nepoata mea de 4 ani nu mai vine aici. Din fericire, dacă într-adevăr este vorba despre o fantomă, până acum a fost prietenoasă", a mai spus proprietarul localui.

×