x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A venit momentul răzbunării pentru fosta iubită a preşedintelui Franţei

A venit momentul răzbunării pentru fosta iubită a preşedintelui Franţei

02 Sep 2014   •   18:09
A venit momentul răzbunării pentru fosta iubită a preşedintelui Franţei
Valerie Trierweiler publică o carte despre experienţa ei la Elysee
200.000 de exemplare. La atât se cifrează tirajul răzbunării fostei tovarăşe de viaţă a preşedintelui Franţei, Francois Hollande, jurnalista Valerie Trierweiler. O carte-surpriză, care va fi pusă în vânzare joi, va aduce publicului detalii despre experienţa la Palatul Elysee a celei care ar fi putut deveni “Primă Doamnă” cu acte în regulă, dar n-a fost să fie. Trierweiler nu a fost căsătorită cu Hollande, dar au trăit împreună ani buni. Cei doi s-au despărţit în luna ianuarie, după ce revista mondenă Closer a dezvăluit relaţia amoroasă secretă dintre preşedinte şi actriţa franceză Julie Gayet.

Potrivit postului de televiziune parlamentar LCP, cartea-şoc a lui Valerie Trierweiler, intitulată “Mulţumesc pentru acest moment”, este destul de usturătoare la adresa lui Hollande. Informaţie confirmată şi de jurnalista franceză Brigitte Boucher.

Imediat după despărţirea lui Valerie Trierweiler de Francois Hollande, mai multe edituri i-au oferit acesteia sume mari de bani, pentru a-şi scrie memoriile. În cele din urmă editura Les Arenes a obţinut contractul, potrivit Huffington Post. Sursa citată susţine că revista Paris-Match ar urma să dea publicităţii fragmente generoase din această carte.

Jurnalista Brigitte Boucher susţine că Francois Hollande nu a citit cartea şi n-a avut nicio putere de a revizui vreun capitol înaintea primirii OK-ului din partea editurii.

×