x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "A zbura e ţâţe. lol. Îmi bat joc de tine. Mă bucur de zbor". Cine ar fi trimis acest sms înainte să moară

"A zbura e ţâţe. lol. Îmi bat joc de tine. Mă bucur de zbor". Cine ar fi trimis acest sms înainte să moară

23 Iul 2012   •   14:47
"A zbura e ţâţe. lol. Îmi bat joc de tine. Mă bucur de zbor". Cine ar fi trimis acest sms înainte să moară

Bloggerul Mike Newman a creat o versiune comica a mesajelor sms pe care le-ar trimite inainte sa moara personalitati celebre precum Abraham Lincoln, Amelia Earhart sau rapperul Tupac Shakur, scrie Daily Mail.

Abraham Lincoln a fost cel de-al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii si primul presedinte republican. Lincoln s-a opus expansiunii sclaviei si a dorit abolirea acesteia. Abraham Lincoln a fost asasinat in 1865 in timpul unui spectacol de teatru de John Wilkes Booth. Bloggerul crede ca mesajul sms pe care l-ar fi trimis Lincoln in acea seara catre un prieten suna astfel: "Doamne Dumnezeule, cel mai prost spectacol de teatru din lume. Ma doare sezutul din cauza scaunului tare, iar picioarele nu am unde sa le pun. Mai rau de atat nu se putea".

Edward Smith, capitanul vasului Titanic, este prins intr-o cearta cu persoana iubita inainte de a muri pentru ca trebuie sa aleaga intre aceasta si conducerea vasului si ameninta ca va incheia conversatia: "O sa arunc chestia asta intr-o...intr-o", scrie capitanul in mesaj. Iubita capitanului raspunde: "In ce? Esti in mijlocul marii."

Amelia Earhart a fost un pioner in aviatie si o militanta pentru drepturile femeii. Celebra femeie pilot a fost data disparuta in 1937 in timp ce zbura deasupra Oceanului Pacific incercand sa faca ocolul Pamantului pe la Ecuator. Potrivit bloggerului, ultimul ei mesaj sms ar fi sunat astfel: "A zbura e tate. lol. Imi bat joc de tine. Ma bucur de zbor". Persoana careia ii trimite Amelia raspunde: "Stai. Zbori? Nu ar trebui sa trimiti mesaje in timp ce zbori".

Rapperul Tupac Shakur a fost impuscat in 1996, iar sase zile mai tarziu a incetat din viata. Anul acesta, Snoop Dog a aparut pe scena festivalului Coachella alaturi de o holograma a lui Tupac. "As putea muri in fiecare zi, iar cand o sa se intample, sa nu ma readuca nimeni la viata printr-o holograma", ar fi scris Tupac in ultimul sau sms.

×
Subiecte în articol: mesaje tupac SMS telefon mobil abraham lincoln