x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actriţă din Django Unchained, luată drept prostituată de poliţiştii care au văzut-o sărutându-se cu soţul ei alb

Actriţă din Django Unchained, luată drept prostituată de poliţiştii care au văzut-o sărutându-se cu soţul ei alb

15 Sep 2014   •   15:14
Actriţă din Django Unchained, luată drept prostituată de poliţiştii care au văzut-o sărutându-se cu soţul ei alb

Daniele Watts, o actriţă afro-americană care şi-a făcut debutul în filmul Django Unchained, spune că a fost încătuşată şi băgată într-o maşină de poliţie după ce agenţii au văzut-o sărutându-se pe stradă cu soţul ei alb şi au luat-o drept prostituată.

Aceasta spune pe contul ei de Facebook că poliţiştii au abordat-o într-un moment de afecţiune cu soţul ei, pe străzile din California.

Watts spune că a refuzat să le arate poliţiştilor actele de identitate, moment în care a fost încătuşată şi urcată în maşina de poliţie. Actriţa a publicat pe contul ei de Facebook fotografii în care poate fi văzută plângând lângă poliţişti, precum şi o fotografie cu o tăietură care ar fi fost cauzată de cătuşe.

"În timp ce stăteam în maşina de poliţie mi-am amintit nenumăratele ocazii în care tatăl meu venea acasă frustrat din cauza umilinţelor la care era supus de poliţişti, deşi nu făcuse nimic rău. Am simţit ruşine, furie şi frustrare pentru că trăiesc într-o asemenea societate", a scris actriţa.

Soţul ei, Brian James Lucas, care este bucătar, spune că în timp ce soţia sa era încătuşată, poliţiştii îl întrebau dacă a solicitat serviciile unei prostituate.

"Din întrebările pe care mi le-au pus mi-am dat seama că cei care au chemat poliţia sau poliţiştii înşişi trăiau cu impresia că soţia mea e o prostituată iar eu un client", a scris acesta pe Facebook.

"Au încătuşat-o şi au aruncat-o pe bancheta din spate până să îşi dea seama cine este. Când i-au pus cătuşele i-au tăiat şi încheietura. Nu e frumos deloc", a mai scris acesta.

Potrivit poliţiei din Los Angeles, incidentul nu apare în registre, deoarece Watts a fost eliberată după ce situaţia s-a lămurit, fără să mai fie adusă la secţie.

Incidentul vine la câteva săptămâni după ce un producător de televiziune afro-american a fost reţinut de poliţişti în timp ce încerca să intre la un eveniment asociat cu Premiile Emmy, fiind luat drept intrus.


×
Subiecte în articol: Django Unchained daniele watts rasism