x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incedibil! A aflat de la radio că e CĂSĂTORITĂ CU PROPRIUL FRATE. Ce faci în cazul unui INCEST accidental, din care au rezultat și copii?

Incedibil! A aflat de la radio că e CĂSĂTORITĂ CU PROPRIUL FRATE. Ce faci în cazul unui INCEST accidental, din care au rezultat și copii?

de Cristina Mălășanu    |    26 Aug 2014   •   23:16
Incedibil! A aflat de la radio că e CĂSĂTORITĂ CU PROPRIUL FRATE. Ce faci în cazul unui INCEST accidental, din care au rezultat și copii?

Incestul accidental - cum este cel de față - se întâmplă, spun cercetătorii, datorită „atracției sexuale genetice”. În mod obișnuit, persoanele care au cel puțin un părinte comun, chiar dacă nu știu că sunt frați, nu se vor simți atrași unul de celălalt. Natura are grijă, cumva, ca acest lucru să nu se întâmple.

Adriana și Leandro s-au cunoscut în urmă cu 8 ani și după un an de relație au decis să se căsătorească. În anul următor, a venit pe lume fiul lor, pe care l-au considerat un adevărat dar de la Dumnezeu. Relația dintre cei doi soți - al căror nume de familie presa nu l-a dezvăluit la rugămintea lor - a fost una foarte armonioasă, până la începutul acestei luni când Adriana a apelat la o emsiune a unui post de radio, specializată în găsirea rudelor pierdute ale ascultătorilor (ceva în genul consacrat de Andreea Marin). Radio Globo și-a pus în mișcare detectivii și așa au găsit-o pe Maria, care a intrat în direct, pe unde, în dialog cu fiica sa. 

Citește articolul integral ca să afli ce i-a spus Maria fiicei sale și, mai ales, ce decizie a luat Adriana în legătură cu căsătoria sa incestuoasă cu Leandro și cu fiul născut din relația lor.

Citește și 
Viol, incest, crimă! O adolescentă a murit după un avort provocat de cel care a lăsat-o însărcinată: propriul tată!

Cum A SLĂBIT SHAKIRA folosindu-se de LUMINA SOARELUI? Află și tu uluitoarea DIETĂ urmată de ea!

Vezi și
Tărâțele de grâu - eficiente în terapia bolilor digestive și în cura de slăbire
Vrei să slăbești, dar îți este mereu foame? Iată 5 TRUCURI CARE TAIE POFTA DE MÂNCARE!
„Planta magilor” vindecă dependența de alcool, tutun sau droguri!
Prunele - fructele-medicament ale sezonului. Află în ce afecțiuni sunt benefice și 6 rețete terapeutice


×
Subiecte în articol: felicia viol incest